
A la carte
Voorgerechten
1. | Kippensoep (malse stukjeskip met groente en ei reepjes | € 4,00 |
2. | Tomatensoep (romige tomatensoep met stukjes kip) | € 4,00 |
3. | Haaienvinnensoep (lichte soep met stukjes ham | € 4,00 |
4. | Groentesoep (soep met diverse verse groente) | € 4,00 |
5. | Chin. Champignonsoep (gebonden soep met groente & stukjes Chinese champion) | € 4,90 |
6. | Chin. Chilli soep (gebonden soep lekker pittig en zoetzuur) | € 4,90 |
7. | Wongton soep (lichte groente bouillon met deegwolkjes van vlees & verse groente) | € 4,90 |
8. | Soep "China garden" (soep met divers goedgevulde groente, vlees en surimi stick) | € 6,25 |
9. | Kroepoek (2 plakken) | € 3,50 |
13. | Saté babi (4 stokjes varkenshaas saté) | € 5,25 |
14. | Saté ajam (4 stokjes kipsaté) | € 5,25 |
15. | Saté oedan (4 stokjes garnalensaté) | € 8,50 |
16. | Pisang goreng (4 stuks gebakken banaan) | € 4,00 |
21. | Garnalen cocktail | € 8,50 |
15. | Pindanootjes | € 3,00 |
17. | Atjar | € 2,50 |
18. | Witte rijst | € 2,50 |
19. | Nasi goreng gewoon | € 7,50 |
20. | Bami goreng gewoon | € 7,50 |
21. | Grote loempia (gevuld met tauge, ei en standaard varkensvlees (OF Kip) | € 4,50 |
22. | Mini loempia’s (4 stuks, ambachtelijk huis gemaakte mini loempia’s gevuld met licht gekruid gehakt) | € 4,50 |
23. | Pangsit goreng (4 stuks krokante bladerdeeg met zoetzure saus) | € 4,00 |
24. | Jia li ko (driehoekig deegkoekje gevuld met kerrie en vlees (4 stuks.) | € 4,00 |
25. | Cha wongton (gepaneerde deegwolkjes met vlees (4 stuks) | € 4,50 |
26. | Cha Sui Kaw (gepaneerde deegwolkjes met garnalen (4 stuks) | € 4,75 |
27. | Pin pam (mixed dim sum van 1st. Mini loempia, 1st. Cha Wongton, 1 st. Jia li ko, 1 st. krabschaar) | € 5,25 |
28. | Sie paai kwak (geroosterde spareribs met licht pikante saus (4 stuks) | € 4,25 |
29. | Koe tie (gebakken deegkussentjes met vleesvulling 4 (stuks) | € 4,75 |
30. | San chai poa (vers ijsbergsla gevuld met licht pittig gekruid gehakt (2 stuks.) | € 4,00 |
31. | San kwak (gebakken tong op een stokje in zoete rode uiensaus (2 stokjes) | € 4,00 |
32. | Sieuw mai (gestoomd varkensvleespastei (4 stuks.) | € 4,50 |
33. | Ha-kaw (gestoomd garnalenpastei (4 stuks.) | € 5,00 |
34. | Zhen tai zi (gestoomde Sint jakobsschelp met mie en verse knoflook) | € 4,75 p.st. |
35. | Tausi zhen tai zi (gestoomde Sint jakobsschelp met sojabonensaus) | € 4,75 p.st. |
Hoofdgerechten
101. | China Garden-schotel met nasi of bami of witte rijst (babi pangang, ajam pangang, foe yong hai, fijne kipfilet en groenten, kipsaté) |
€ 17,50 |
102. | Vogelnest “san shang” (gebakken garnalen, kipfilet, varkensvlees met cashewnoten in een vogelnestje) | € 22,00 |
103. | Da pin pam (geroosterd babi pangang spek, geroosterd en gekruid varkensvlees en twee stuks gepaneerde garnalen) | € 19,50 |
305. | Lon Li Chuang (gebakken tongrolletjes gevuld met gehakt met pittige surimi-stick/groente saus) | € 24,50 |
305. | Wo Tie Shuang Fei Yu (Stukken visfilet gevuld met garnalen en gehakt op Shanghai stijl gepaneerd) | € 24,50 |
201. | Ti pan san shang (gebakken mix van kip, varkensvlees en ossenhaas en groente geserveerd op hete plaat) | € 19,50 |
202. | Ti pan jing poa san shang (drie soorten vlees met cantonese kruiden: een licht zoete en pittige smaak geserveerd op hete plaat) |
€ 21,50 |
203. | Ti pan mixed saté (drie soorten saté: kipsaté, varkenssaté, garnalensaté overgoten door pindasaus geserveerd op hete plaat) |
€ 17,50 |
110. | Fondue voor vanaf 2 personen (bestaande uit diverse soorten vlees, garnalen, visballetje, mie en verse groenten) | € 22,50 p.p. |
Ti Pan gerechten (op een heet ijzeren plaat)
Garnalen/vis Ti Pan | ||
204. | Ti pan ha (gebakken garnalen met een zacht groentesaus) | € 25,50 |
205. | Ti pan tau si ha (gebakken garnalen met zwarte bonensaus en een teentje knoflook) | € 25,50 |
206. | Ti pan jing bao ha (garnalen met Cantonese kruiden: een licht zoete en pittige smaak) | € 25,50 |
207. | Ti pan yu (gebakken kabeljauwfilet met een zoetzure Chin. Champignonsaus en groente) | € 17,50 |
Vlees Ti Pan | ||
208. | Ti pan ngau yuk (gebakken plakjes ossenhaas met zoete tomatenketchup en knoflook) | € 23,00 |
209. | Ti pan tau sie ngau yuk (gebakken ossenhaas met zwart bonensaus en een teentje knoflook) | € 22,50 |
210. | Ti pan kai (gebakken kipfilet met groenten in een milde saus) | € 17,50 |
211. | Ti pan tau sie kai (gebakken kipfilet met zwart bonensaus en een teentje knoflook) | € 17,50 |
211. | Ti pan Yuk (gebakken varkensvlees met groente in een milde saus) | € 17,50 |
Kip gerechten
345. | kip met *kerriesaus of *ananassaus of * Hollandse championsaus | € 14,50 |
Gerechten met Chinese specerijen | ||
106. | Siao yan kai (gepaneerde kipfilet met vijf gemengde specerijen en diverse groenten) | € 17,50 |
330. | Vogelnest Kai (gebakken kippenblokjes met cashewnoten in een nestje) | € 18,00 |
331. | Tian sun kai (gepaneerde kipfilet met zoetzure saus en vruchten) | € 18,50 |
332. | Xiang ma kai | € 17,50 |
333. | He zi kai (kipfilet met pepers, knoflook en ketjapsaus) | € 18,50 |
334. | Sun chai kai (gebakken kipfilet met rode pepers en Chinese zuurkool) | € 17,50 |
335. | Gon pao kai (kipblokjes met een pittige gon pao saus) | € 17,50 |
336. | Lai zi kai (gebakken kipfilet met pittige chilisaus) | € 17,50 |
337. | He tjao kai (gebakken kipfilet met zwarte pepers en knoflook) | € 17,50 |
338. | Jia chan kai (gebakken kipfilet in pittige sambal saus en groenten) | € 17,00 |
339. | Hoisin kai (gebakken kipfilet met pikante saus en pepers "Cantonese kruiden") | € 17,00 |
340. | Jing bao kai (gebakken kipfilet met fijne Cantonese specerijen en paprika) | € 17,00 |
341. | Sa cha kai (gebakken kipfilet met groente in een licht gekruide saus en verse gember) | € 17,50 |
342. | Jing song kai (gebakken kipfilet “Peking stijl” met verse gember en bosuitjes) | € 17,50 |
343. | Tau sie kai (kip met zwarte bonensaus en een teentje knoflook) | € 17,50 |
344. | Jao goe kai (Malse kipfilet met cashewnoten) | € 17,50 |
334. | Toa pan kai (gebakken kipfilet met gemalen sojabonen en pepers) | € 19,50 |
Ossehaas gerechten
326. | Ossehaas in *kerriesaus of Hollandse champignon saus of *tomatensaus | € 19,50 |
329. | Biefstuk met groenten en patates frites | € 21,00 |
105. | Jia chan ngau yuk (gebakken ossenhaas met pittige sambalsaus en peulen) | € 22,50 |
105. | Gua Lu ngau yuk (gepaneerde ossenhaas met vijf fijne specerijen) | € 22,50 |
315. | Hoisin ngau yuk (gebakken ossenhaas met Hoisin saus, donkere pepersaus en “Cantonese kruiden”) | € 22,50 |
316. | Yu shin ngau yuk (gebakken ossenhaas met hete sojabonensaus en waterkastanjes) | € 22,50 |
317. | He tjao ngau yuk (gebakken ossenhaas met zwarte pepers en knoflook) | € 22,50 |
318. | Jing bao ngau yuk (ossenhaas met fijne Cantonese specerijen en paprika) | € 22,50 |
319. | He zi ngau yuk (ossenhaas met pepers, knoflook en ketjapsaus) | € 22,50 |
320. | Tau sie ngau yuk (ossenhaas met zwarte bonensaus en een teentje knoflook ) | € 22,50 |
321. | Chen pi ngau yuk (ossenhaas met een licht zoete mandarijnen saus) | € 22,50 |
322. | Hou jou ngau yuk (Ossenhaas met groenten van het seizoen en lichte oestersaus) | € 22,50 |
323. | Siao yan ngau yuk (gebakken ossenhaas met vijf gemengde specerijen en diverse groenten) | € 22,50 |
324. | Sa cha ngau yuk (gebakken ossenhaas met een licht gekruide saus en verse gember) | € 22,50 |
325. | Jing song ngau yuk (gebakken ossenhaas “Peking stijl”met verse gember en bosuitjes) | € 22,50 |
Garnalen gerechten
307. | Gepaneerde Chinese garnalen met licht pikante saus | € 21,50 |
308. | Garnalen in licht pittige kerriesaus | € 21,50 |
308. | Garnalen met verse Hollandse champions | € 21,50 |
300. | Vogelnest ha (gebakken garnalen met cashewnoten in een krokant nestje) | € 25,00 |
301. | Kan Sieuw Ming Ha (gebakken hele ongeschilde garnalen met een pittige tomaten/uiensaus) | € 26,50 |
302. | Ha lok (gebakken hele ongeschilde garnalen met knoflook en tomatenketchup) | € 26,50 |
303. | Yang so ha (gebakken hele ongeschilde garnalen met vijf fijne gemengde specerijen) | € 25,50 |
304. | Sa cha ha (gebakken hele ongeschilde garnalen in licht gekruide saus en verse gember) | € 25,50 |
306. | Tau sie ha (gebakken garnalen met zwarte bonensaus en een teentje knoflook) | € 24,50 |
104. | Jing bao ha (gepelde garnalen met Cantonese specerijen: een licht zoete en pittige smaak) | € 24,50 |
104. | Chen Pi Ha ha (gepelde garnalen met Chen Pi saus, een licht zoete mandarijnen smaak) | € 24,50 |
305. | Fei chai ha (gepaneerde gepelde garnalen op Cantonese stijl met koude chilisaus) | € 25,75 |
306. | Sun Rong Ha (Hele garnalen ongepelde garnalen, gestoomd met verse knoflook en dunnie mie) | € 26,50 |
Vis gerechten
311. | Da san kwak (gepaneerde tongfilet met krab en ananas) | € 25,50 |
311. | Gepaneerde hele tong met patat en salade | dag prijs |
311. | Gepaneerde visfilet (met *Hollandse championsaus/ *licht pikant/ of *zoetzure saus) | € 15,50 |
Inktvis gerechten | ||
312. | Gon pao yo yu (gebakken inktvis met groenten van het seizoen en een pittge Gon Pao saus) | € 18,50 |
312. | Gepaneerde inktvis met groente van het seizoen met licht pittige saus | € 17,50 |
vis NAAR boven!!
|
||
310. | Gestoomde hele zeetong met chin. champignons en gekruide kool | dag prijs |
311. | Gestoomde hele forel in gember, knoflook en gekruide kool | € 19,50 |
Varkensvlees gerechten
357. | Babi pangang (mager varkensvlees met licht pikante saus) | € 15,50 |
358. | Babi pangang spek (geroosterd varkensspek met licht pikante saus) | € 15,75 |
359. | Babi ketjap (varkensvlees met een donkere zoete ketjapsaus) | € 15,50 |
360. | Babi roedjak (gesneden varkensvlees met kerrie/groentesaus) | € 15,50 |
361. | Tja sieuw (geroosterd en gekruid zoet varkensvlees) | € 15,75 |
362. | Koe loe yuk (gepaneerde varkensballetjes met zoetzure saus) | € 15,50 |
363. | Varkensvlees met *kerriesaus of *ananas of *Hollandse championsaus | € 14,50 |
348. | Tau sie paai kwak (sparerib met zwarte bonensaus en knoflook) | € 17,50 |
349. | King do paai kwak (sparerib met rode pepers, knoflook en tomatenketchup, licht pittig van smaak) | € 17,50 |
350. | Yu shin yuk (gebakken varkensvlees met Yu shin saus, pittige sojabonen en waterkastanjes) | € 17,50 |
351. | Lai zi yuk (gebakken varkensvlees met chilisaus) | € 17,50 |
352. | Jing bao yuk (gebakken varkensvlees met fijne Cantonese specerijen en paprika, licht gekruid en zoet van smaak) | € 17,50 |
353. | Tian sun yuk (gepaneerde varkensvlees met zoetzuursaus en vruchten) | € 18,50 |
354. | Sa cha yuk (gebakken varkensvlees met een licht gekruide saus en verse gember) | € 17,50 |
355. | Tau sie yuk (varkensvlees met zwarte bonensaus en een teentje knoflook) | € 17,50 |
356. | Jing song yuk (gebakken varkensvlees met verse gember en bosuitjes) | € 17,50 |
356. | Toa Pan Yuk (gebakken varkensvlees met gemalen sojabonen en pepers) | € 19,50 |
Groenten en Omelet gerechten (tevens vegetarisch)
364. | Tjap tjoy met varkensvlees | € 14,50 |
365. | Tjap tjoy Speciaal (met kipfilet en krokante kip op top) | € 16,50 |
366. | Tjap tjoy met garnalen | € 18,00 |
367. | Foe yong hai met varkensvlees of kip | € 14,50 |
358. | Foe yong hai Speciaal (varkensvlees met kleine garnalen) | € 16,50 |
359. | Foe yong hai met grote garnalen | € 18,00 |
Mihoen en Chinese bami gerechten
400C | Mihoen gewoon (met kipfilet) | € 13,50 |
400D | Mihoen speciaal (met kipfilet en kleine garnalen) | € 16,50 |
400E | Mihoen met Gamba’s | € 18,50 |
400C | Mihoen Singapore (met kerriesmaak) | € 15,00 |
400C | Chinese bami met gesneden kipfilet of varkensvlees | € 14,50 |
400D | Chinese bami Gamba’s | € 18,50 |