• art_05
  • art_01
  • art_08
  • art_06
Afdrukken

Menukaart

Lunchen of dineren, voor een snelle hap of uitgebreid dineren dat is allemaal mogelijk!

Laat u verrassen en kies voor een samengesteld menu, dit wel zo makkelijk en erg verfijnd op smaak. De gerechten zijn geselecteerd op de lekkerste streekgerechten en het aantal gangen varieren van drie- tot vijf-gangen. 

Ons restaurant heeft de keuze uit ruime "a la carte", de specerijen die gebruikt worden komen uit diverse streken in China. Kijk alvast op ons menukaart wat u het lekker vindt. 

Al eeuwenoud wordt in China "Dim Sum" gegeten, dit zijn meerdere kleine hapjes die vaak als maaltijd worden gegeten. In ons restaurant kunt u heerlijk dimsummen, lekker als lunch! of kijk voor andere gerechten alvast op onze lunchkaart.

Eeuwenoud is het Chinees 'fonduen' een gezonde traditie, voornamelijk bij Chinese feestdagen. Hierbij wordt met de hele familie c.q. vrienden gedineerd, het fondue omvvat verse Chinese groente, vis en vlees, in een heerlijk op smaak gebrachte boullion.

Om de smaken van de Chinese gerechten intenser en voller tot zijn recht te laten komen hebben wij een wijnkaart. Vraag naar de wijnkaart voor de diverse rode en witte wijnen.   

Als u niet veel tijd heeft dan kunt u natuulijk van al dat lekkers ook bij ons komen afhalen. Kijk alvast op onze afhaalkaart om een idee te hebben en bel uw bestelling telefonisch door, zodat niet lang hoeft te wachten.

Sitemap