
Samengestelde menu
Soep | Wongton soep | Deegwolkjes gehakt met Chinesekool in lichte gekruid bouillon |
Tussengerecht I | Hors d'oeuvre a la Cantonese style | Mix schotel van diverse Chinese kleine hapjes |
Tussengerecht II | Dim sum | Gestoomdegarnalenpastei envarkenspastei |
Hoofdgerechten | Ti pan tausi ngau yuk, | malse ossenhaas met gemalen sojabonen, knoflook en pepers op een hete ijzeren plaat |
Long li chuang | Gebakken tongrolletjes gevuld met gehakt en garnalen in pittige saus | |
Yang so ha | Gebakken hele ongeschilde garnalen met vijf fijne gemengde specerijen | |
Jia Chan Kai | Kipfilet in scherpe Szechuansaus en peulen | |
Luxe dessert | Onze klassieker Dame blanche of een Coupe Hazelnoot | |
Tot slot | Kopje koffie, cappuccino of Pickwick / Jasmijn thee |
Soep | Chinese chilisoep | Pittig gebonden groente soep met stukjes kip en Chinese champion |
Tussengerecht I | Hors d'oeuvre a la Szechuan style | Mix schotel van diverse Chinese kleine hapjes |
Tussengerecht II | Dim sum | Gestoomde garnalenpastei en varkensvleespastei |
Hoofdgerechten | Ti pan jing bao shan shang | Mix van varkensvlees, kipfilet enossenhaasmet een licht zoete en pittige saus |
Kan sieuw ming ha | Gebakken hele garnalen in een jasje met een scherpe saus | |
He jiao ngau yuk | Malse ossenhaas met zwarte pepers en knoflook | |
La zi kai | Kipfilet met pittige chilisaus en frisse bamboe | |
Luxe dessert | Frisse vruchtensorbet of een heerlijk zoete Dronken Sultan | |
Tot slot | Kopje koffie, cappuccino of Pickwick / Jasmijn thee |
Soep | Ha Xiang soep | Gebonden Sea-food soep met groenten |
Tussengerecht | Dim Sum | Ha-kaw & krabschaar |
Hoofdgerechten | Vogelnest "Hai xiang" | Mix van garnalen, visballetjes, inktvis en cashewnoten |
Sun rong ha | Gestoomde garnalen met mie en verse knoflook. | |
Xiang ma yu | Gepaneerde kabeljauwfilet met sesam | |
Cha yo yu | Gepaneerde inktvis en groenten | |
Dessert | Vanilleijs met vruchten en slagroom | |
Tot slot | Kopje koffie, cappuccino of Pickwick / Jasmijn thee |
Soep | Wongton soep | Deegwolkjes met gehakt en Chinesekool in lichte gekruid bouillon |
Tussengerecht | Dim sum | Ha-kaw & Sieuw-mai |
Hoofdgerechten | Yang so ha | Garnalen met verschillende specerijen |
Hoisin ngau yuk | Malse ossenhaas met Hoisin saus | |
Sa cha kai | Gebakken kipfilet met Sa cha saus en verse gember | |
Sun chai yuk | *varkensvlees met Chinese zuurkool | |
Dessert | Vanilleijs met vruchten en slagroom | |
Tot slot | Kopje koffie, cappuccino of Pickwick / Jasmijn thee |
Soep | soep "China Garden" | Gebonden soep rijkelijke gevuld |
Tussengerecht | Dim sum | Koe-tie & cha sui kaw |
Hoofdgerechten | Vogelnest "San Shang" | Mix van diverse vlees en cashewnoten |
Jing bao ha | Gebakken garnalen met jing bao saus | |
Jia chan ngau yuk | pittige gebakken ossenhaas met Szechuanspecerijen en peulen | |
Xiang ma kai | Gepaneerde kipfilet met sesam | |
Nagerecht | Vanilleijs met vruchten en slagroom | |
Tot slot | Kopje koffie, cappuccino of Pickwick / Jasmijn thee |
Soep | Chinese champignon soep | |
Tussengerecht | Dim Sum | Mini loempia & Jia li ko |
Hoofdgerechten | Da san kwak | Gepaneerde tongfilet met surimi kraben ananas |
Hou jou ngau yuk | Gebakken ossenhaas met oestersaus | |
Siao yan kai | Gepaneerde kipfilet met 5 gemengde specerijen | |
Sa cha yuk | Gebakken varkensvlees met licht gekruide gembersaus | |
Nagerecht | Vanilleijs met vruchten en slagroom | |
Tot slot | Kopje koffie, cappuccino of Pickwick / Jasmijn thee |
Voor 2 personen € 39,00 totaal | |
Soep | Kroepoek en soep (kip, tomaten ofhaaivinnensoep) |
Hoofdgerechten | Babi pangang, geb. Chin. garnalen, Foe yong hai, Tjap tjoy, kipsate. |
Dessert | Koffie of thee of klein vanille ijsjemet slagroom |
Voor 4 personen € 78,00 totaal |
|
Soep | Kroepoek en soep (kip, tomaten ofhaaivinnensoep) |
Hoofdgerechten | Babi pangang, geb. Chin. garnalen, Foe yong hai, Tjap tjoy, kipsate en kip in zwarte bonensaus |
Dessert | Koffie of thee of klein vanille ijsjemet slagroom |
Voor 6 personen € 117,00 totaal |
|
Soep | Kroepoek en soep (kip, tomaten of haaivinnensoep) |
Hoofdgerechten | Babi pangang, geb. Chin. garnalen,Foe yong hai, Tjap tjoy, Tau sie kai, Vogelnest "san shang", kipsate |
Dessert | Koffie of thee of klein vanille ijsjemet slagroom |
Voor 8 personen € 156,00 totaal |
|
Soep | Kroepoek en soep (kip, tomaten of haaivinnensoep) |
Hoofdgerechten | Babi pangang, geb. Chin. garnalen, Foe yong hai, Tjap tjoy, Tau sie kai, Vogelnest "san shang", kipsate |
Dessert | Koffie of thee of klein vanille ijsjemet slagroom |
Vooraf | Speciaal soep (gebonden groente soep met kip) of soep naar keuze |
Tussengerecht | Pangsit Goreng en mini loempia |
Hoofdgerechten | Babi Pangang, Tau si Kai (kip met zwarte bonensaus), Peking eend met licht pikante saus, Ti pan San Shang (hete plaat met drie soorten vlees). |
Dessert | Vanille ijs met vruchten en toefje slagroom |
Afsluiter | Kop koffie of Jasmijn/Pickwick thee |
Voor 2 personen | € 39,00 totaal |
Voor 4 personen | € 78,00 totaal |
Voor 6 personen | € 117,00 totaal |
Voor 8personen | € 156,00 totaal |
Voorgerecht | Kroepoep en soep (kip, tomaten of haaivinnensoep) |
Hoofdgerechten | Babi Pangang, Ajam Roedjak, gestoofd rundvlees met kerrie, pittige groente, kipsaté, gebakken banaan, garnituur: atjar, pindanootjes, gemalen kokos |
Dessert | Koffie of thee of klein vanille ijsjemet slagroom |